Львів'яни підтримали продовження маршруту №52 до вулиці Під Голоском

2201 0
Збір підписів розпочався 17 вересня.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Більше тисячі львів’ян підтримали ініціативу ГО «За якісний транспорт» щодо продовження маршруту №52 до вулиці Під Голоском. Про це йдеться на сторінці організації у Фейсбуку.

Збір підписів розпочався 17 вересня. Представники громадської організації звернулись із листом до міського голови Андрія Садового, щоб він дав доручення управлінню транспорту ЛМР в найкоротший термін забезпечити продовження цього маршруту.

Читайте також: Автобусний маршрут №28 продовжили до АС-2

Окрім цього, представники ГО зустрічалися з начальником управління транспорту Орестом Олеськівим та заступним міського голови з питань розвитку Андрієм Москаленком, які теж підтримують ініціативу щодо розвитку мікрорайону і забезпечення його додатковим громадським транспортом.

Нагадаємо, що маршрут руху автобуса №52 продовжили від площі Різні до кільця Чорновола – Липинського. Відповідне рішення прийняли за засіданні виконавчого комітету ЛМР 16 серпня. Із 1 вересня автобус курсує від АС «Західна» за маршрутом автобуса №28. Натомість раніше він курсував лише до площі Різні. Його обслуговує комунальне «АТП-1».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!