У Львові музей адаптував фільм для людей з вадами слуху

2451 0
Починаючи з листопада музей «Таємна аптека» у Львові показуватиме фільм про історію аптеки «Під угорською короною» з сурдоперекладом. Відвідувачі з вадами слуху тепер також зможуть дізнатися про давню традицію львівської фармації.

Про це  tvoemisto.tv повідомила директор Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Аптечна професійна асоціація України Олена Комарянська.

Під час екскурсій в «Таємну аптеку» (площа Соборна, 1) досі можна було дивитися фільм, озвучений українською, англійською, польською, німецькою та російською мовами. З листопада фільм буде комфортно переглядати й людям з вадами слуху – із сурдоперекладом у виконанні вчителя української мови жестів Віри Муць, яка викладає у львівській спеціалізованій школі-інтернаті Марії Покрови для дітей з вадами слуху (вул. Личаківська, 35). Ініціатори – мережа аптек «D.S».

Нагадаємо, у серпні студенти-іноземці провели день у Львові, відвідуючи місцеві музеї, а відтак назвали їх основні незручності та недоліки. Серед іншого, це неадаптованість таких закладі для людей з особливими потребами.

Читайте також: У Львові відкрили виставку, де незрячі «побачать» портрети кінчиками пальців


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!