У Львові на 30% зросла кількість людей, які потребують соцдопомоги

1959 0
У першому півріччі 2014 року державні соціальні допомоги виплатили на суму 297,4 млн. грн. Це на 99,25 млн більше, ніж минулоріч.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

За аналогічний період 2013 року ця сума складала 198,15 млн. грн, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Станом на початок липня 2014 року, в управлінні соціального захисту було обліковано 55 тис. отримувачів державних соціальних допомог. Минулого 2013 року в нас було зафіксовано 42,4 тис. отримувачів державних соціальних допомог. Тобто, можемо констатувати, що приріст становив 30% в загальній сукупності», - зазначила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак.

Також з 1 липня набули чинності урядові зміни до Порядку призначення допомоги при народженні дитини. Тепер розмір виплати становить фіксовану суму 41 280 грн. на дитину, незалежно від того, якою вона народилася – першою, другою чи третьою. Натомість допомогу при народженні першої дитини виплачуватимуть протягом трьох років.

Більше інформації львів’яни можуть отримати у відділах соціального захисту районів міста. Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13:00 до 19:00 год.; з вівторка по четвер – з 08:00 до 19:00 год.; в п’ятницю – з 09:00 до 14.00 год.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!