У Львові на чотири місяці закривають для проїзду вулицю Пекарську. Схема об’їзду

8089 0
Тут ремонтуватимуть ділянку від вул. Шімзерів до вул. Мечникова.
Фото: Ukrainian Urban Awards

Фото: Ukrainian Urban Awards

У Львові завтра, 1 вересня, закриють для проїзду ділянку вулиці Пекарської від вул. Шімзерів до вул. Мечникова. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Проїзд буде закритий до 31 грудня. Роботи проводитиме ТзОВ «Вельт Капітал», що на тендері запропонувало виконати їх за 109,4 млн грн замість початкової ціни у 141 млн грн.

Читайте також: Вулицю Пекарську у Львові відремонтують за майже 135 млн гривень. Візуалізація

Проєкт реконструкції вул. Пекарської розробили в ЛКП «Інститут просторового розвитку». Згідно з ним, тут зроблять капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштують місця для паркування, збудують велодоріжки та велосмуги, капітально відремонтують покриття тротуарів, світлофорний об'єкт, замінять наявні мережі водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мережі зв’язку.

Також тут мають створити умови для безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення та провести благоустрій території. Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Схема: ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!