Політична реклама

У Львові на аукціоні продали лише одну земельну ділянку

1725 0
Сьогодні Львівська міська рада провела останній у цьому році аукціон з продажу землі, втім із десяти лотів продати вдалось лише один.

Продали земельну ділянку у Рясному за 747,2 тис. грн, інформує Вголос.  Ділянка, площею 0,1245 га на вул. Шевченка,358-вул. Лушпинського,18  призначена для житлової та громадської забудови. На цю землю було два претенденти, крок торгів 33,9 тис. грн. піднімали двічі.

«Це вже п’ятий аукціон цього року, чотири з них були результативні. Цього року це останній аукціон. Чому тільки один лот – така є зацікавленість», – зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Михайло Бокало.

За його словами, продана сьогодні ділянка розташована в кварталі малоповерхової забудови, там може бути будинок, громадський об’єкт, або об’єкт придорожнього сервісу.

Бокало додав, що на наступний аукціон у січні міська рада готує 15 земельних ділянок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!