На аварійні балкони на вулиці Франка з резервного фонду планують виділити понад 400 тисяч гривень

917 0
Стан окремих конструкцій балкону є непридатним для експлуатації, а на окремих ділянках – аварійним.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На ремонт галерейних дворових балконів, що у Львові, на вул. І. Франка, 106, з резервного фонду міського бюджету планують скерувати 457,7 тис. грн. Виділення коштів сьогодні, 22 липня, погодив виконавчий комітет Львівської міської ради. Про це повідомляє ЛМР.

Читайте також: На місці стихійного ринку на садовій хочуть облаштувати громадський простір

У березні цього року незалежні експерти обстежили технічний стан дворових балконів будинку і встановили, що стан окремих конструкцій балкону є непридатним для експлуатації, а на окремих ділянках – аварійним.

За словами керівниці департаменту фінансової політики ЛМР Вікторії Довжик, якщо зволікати із ремонтом – балкони просто зруйнуються із непередбачуваними наслідками для мешканців.

Нагадаємо, що у Львові, в історичній будівлі на вул. Вороного, 5в, вперше замінили металопластикові вікна на дерев’яніЗаміну вінок мешканці житлового будинку зробили за співфінансуванням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!