У Львові на благодійному аукціоні продаватимуть лоти з фільму «Інший Франко»

2300 0
А спеціальним лотом буде ікона від Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава.
Фото: Львівський державний архів

Фото: Львівський державний архів

У Львові відбудеться Перший благодійний вечір і аукціон на підтримку проектів Міжнародного фонду Івана Франка. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

Гостям благодійного вечора покажуть музично-поетичну композицію за поезією Івана Франка «Зів’яле листя» – Театралізоване дійство «Щоденник душевного стану» у виконанні народного артиста України Богдана Козака, акторів Першого українського театру заслуженої артистки України Олени Крилової та Лесі Шкап’як.

По завершенню вистави відбудеться відкритий аукціон, ведучою якого буде заслужена артистка України Ірма Вітовська. На аукціоні будуть представлені картини, що стосуються родини Франків, книжки, а також – реквізит із фільму «Інший Франко». Особливим лотом стане ікона «Святого Миколая Чудотворця» від Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава.

Читайте також: У Львові знімають фільм «Інший Франко». Фото

Для гостей заходу Організатори також підготували «тихий» аукціон та лотерею з подарунками. По завершенню аукціону відбудеться Благодійний прийом від друзів Міжнародного фонду Івана Франка.

Усі виручені кошти будуть спрямовані на підтримку всеукраїнського учнівського конкурсу «Стежками Каменяра» та наповнення преміального фонду Міжнародної премії імені Івана Франка.

Захід відбудеться 22 березня у Палаці графів Потоцьких на вул. Коперника, 15. Замовити квиток можна за телефоном: (066) 711 12 84.

Читайте також: Нобелівський комітет виправив помилку із місцем народження Івана Франка

Міжнародний фонд Івана Франка – недержавна благодійна організація. Діяльність Фонду спрямована на підтримку розвитку україніки та суспільних наук, просування та популяризацію наукового та творчого доробку Івана Франка. Першочерговим і основним завданням Фонду є реалізація Міжнародної Премії Івана Франка та сприяння її світовому визнанню. Премія започаткована у червні 2015 року за ініціативи онука Івана Франка – Роланда Франка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!