У Львові на Братів Міхновських пропонують спорудити стадіон замість забудови

2353 0
У цьому мікрорайоні є лише один спортивний майданчик.
Photo by Filip Mroz on Unsplash

Photo by Filip Mroz on Unsplash

У Львові пропонують на вулиці Братів Міхновських, 32-32а спорудити стадіон зі спортивним майданчиком без будівництва чергового житлового будинку. Відповідна петиція, автором якої є Юрій Гузенко, набрала понад 500 голосів, необхідних для розгляду депутатами ЛМР.

Читайте також: У Львові на стадіоні «Скіф» почали облаштовувати бігові доріжки

«На цій ділянці знаходиться в руїнах колишнє радянське підприємство, яке планується забудувати черговим багатоквартирним житловим будинком. Простору для проведення дозвілля мешканцями численних навколишніх вулиць немає зовсім», – йдеться у тексті петиції.

Автор петиції зауважує, що на території, охопленій вулицями Залізнична-Бандери-Коперника-пр.Свободи-Городоцька-Клепарівська-Золота-Єрошенка існує тільки один спортивний майданчик на вулиці Марка Вовчка.

Читайте також: Як виглядає спортивний майданчик на Марка Вовчка, який ремонтували за 2 мільйони гривень

«Шалена та щільна забудова цього ж мікрорайону Львова такими багатоквартирними та висотними житловими кварталами по вул. Шевченка, О. Степанівни, вул. Голубовича, вул. Залізнична та житлові будинки – будівництво, яких зараз ведеться по вул. Голубовича, 37, вул. Стороженка, 30 та по вул. Городоцька, 64 тільки погіршить вже сьогодні катастрофічну ситуацію з відсутністю територій для проведення дозвілля, скверів, стадіонів», – йдеться у тексті петиції.

Автор петиції просить міську владу не розглядати цю ділянку під забудову.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!