У Львові на будівництві загинув працівник. Деталі

5686 0
Через падіння бетонної плити один з працівників загинув на місці, іншого у вкрай важкому стані госпіталізували у лікарню.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

Плита обвалилась 23-го березня на будівництві, що на вул. Під Голоском, 4а (Шевченківський район), інформують у прес-службі Львівської міської ради. Будівельні роботи тут виконує ТзОВ «Приватбуд Плюс».

Унаслідок падіння плити загинув 23-річний працівник, львів’янин. Іншого працівника, 64-річного львів’янина, з діагнозом ЗЧМТ, політравма, госпіталізували в реанімаційне відділення Міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у вкрай важкому стані (в комі).

Читайте також: У Львові хочуть заборонити будівництво на вул. Володимира Великого 

Як повідомив Tvoemisto.tv керівник Шевченківського відділу поліції Ігор Петрик щодо нещасного випадку відкрили кримінальне провадження.  

«Якщо буде доведена вина одного з працівників будівельної компанії, то цей злочин передбачає неумисну форму вини, тобто неналежне виконання службових обов'язків, що стосується проведення належним чином нагляду за охороною праці або невиконання службових обов'язків. Якщо такі факти будуть встановлені, то за такі дії передбачена кримінальна відповідальність у вигляді обмеження волі до 5 років або позбавлення волі строком до 8 років», – повідомив Ігор Петрик.

Опублікувала Марічка Мишок

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!