У Львові на час канікул для дітей відкрили творчі гуртки

6538 0
Цього тижня в Залізничному районі Львова стартувала дитяча програма «Арт-літо». А на Сихові запрацював новий гурток, де можна творчо проводити канікули – «Чарівні долоньки».

Так на "Арт-літо" впродовж липня на дітей від 7 років очікують творчі майстер-класи, екскурсії в галереї, музеї, художні пленери в парках. Діятиме проект в 2 дитячих клубах: «Мандри» (вул. Комарова, 3) та «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6).

«Ідея «Арт-літа» - залучити дітей під час канікул до творчого життя міста. Маємо на меті у цікавій ігровій формі через теорію до практики ознайомити дітей із дивовижним і багатоманітним мистецтвом, розвинути і збагатити внутрішній світ та повагу до культури та традицій. Львів для цього підходить якнайкраще, адже тут наочно представлені і ренесанс, і готика, і бароко, вирує театральне, музичне життя», - розповіла педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району Оксана Демків.

Графік «Арт-літа»:

1 липня – 6 серпня, клуб «Мандри» (вул. Комарова, 3)

Понеділок: 15.30 – 18.30; середа, четвер: 10.00 – 13.00

Педагог-організатор Оксана Демків, тел. 063 970 50 01

14 липня  – 6 серпня, клуб «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6)

понеділок – субота, 10.00 – 13.00

Педагог-організатор Ольга Кріль, тел. 097 436 09 95

У гуртку на Сихові на дітей очікують заняття з малювання, ліпки, аплікації, майстер-класи з паперопластики, створення іграшок. Протягом літа заняття гуртка «Чарівні долоньки» відбуватимуться на 2-му поверсі кінотеатру ім. О. Довженка (пр. Червоної Калини, 81).  Графік: вівторок та четвер з 11:00.  Заняття – безкоштовні.

Як і в інших осередках дозвілля Дитячих клубів Львова, гуртківців залучатимуть до рухливих ігор та екскурсій. Вже цього місяця в парку ім. Івана Павла ІІ заплановано  пленер «Малюємо Сихів».

«Пропонуємо дітворі відволіктися від телевізорів і комп’ютерів та запрошуємо до спільної творчості в гуртку «Чарівні долоньки». В програмі на липень – вивчення творчості Марії Приймаченко, ліплення казкових героїв з пластиліну та створення іграшок з тканини», – розповіла в.о. директора Дитячих клубів Сихівського району Наталія Устіянович.

Більше інформації про гурток «Чарівні долоньки» можна отримати за номерами телефонів – 066-916-92-73, 098-345-75-36.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!