У Львові на чотири дні перекриють частину проспекту Чорновола. Схема об’їзду

6492 0
Проспект перекриватимуть частинами.
Фото: Google-maps

Фото: Google-maps

Від завтра, 24 липня, й до 27 липня у Львові частинами перекриватимуть рух на проспекті Чорновола – від вулиці Під Дубом до вулиці Городоцької. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові перекриють частину Наукової. Схема об'їзду

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv керівник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Віктор Дубиняк, на проспекті ремонтуватимуть лише дорожнє покриття.

ТзОВ «Онур Конструкціон» на замовлення Галицької районної адміністрації виконуватиме на проспекті ремонтні роботи. Тож від 7:00 завтра закриють для проїзду частину проспекту в напрямку від вулиці Зернової до Під Дубом, а наступного дня – від вулиці Під Дубом до Зернової.

26 липня закриють для проїзду частину проспекту Чорновола від вулиці Зернової до Городоцької, а наступного дня – від Городоцької до Зернової.

Об’їхати частину проспекту, яку ремонтуватимуть, можна буде за тимчасовою схемою організації руху.

Схеми ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!