У Львові на Дні європейської спадщини шукають волонтерів. Як податися?

1834 0
24-25 вересня 2016 р. у Львові шостий рік поспіль пройдуть Дні європейської спадщини. Цього разу темою Днів будуть сади і парки міста.
фото: ipress.ua, ЛМР

фото: ipress.ua, ЛМР

Організатори обіцяють відвідувачам піші та велопрогулянки міськими садами, парками та скверами, дискусії, квест та виставку фотографій. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Участь у всіх заходах безкоштовна, але на більшість необхідна попередня реєстрація.

Крім того, на Дні шукають волонтерів.

Читайте також: У Львові збирають фруктові кошики для військових: як долучитися?

«Ми запрошуємо Вас приєднатись до команди організаторів та проявити свої організаційні навики у формуванні та наповненні програми заходу; стати волонтером-координатором під час цікавих екскурсій у закритих або маловідомих місцях Львова, а якщо Ви вважаєте себе добрим фото- чи відеооператором – долучитись для фото- та відеозйомки екскурсій під час заходу», –  зазначають організатори.

Щоб стати волонтером, потрібно заповнити заявку.

Заявки приймаються до 10 вересня 2016 р.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!