Політична реклама

У Львові на дитячих перегонах змагатимуться дворічні малюки

1268 0
В суботу, 7 червня, у Львові вперше відбудуться дитячі велоперегони під назвою «Дивогонка». Для участі в змаганнях вже зареєстровано понад 100 дітей, а наймолодшим велосипедистам буде лише 2 роки.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Організатором змагань є Львівський осередок Пласту, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Всеукраїнські дитячі велоперегони «Дивогонка» - це серія заходів, що проводяться двічі на рік в різних містах України з 2011 року. Цього року цей захід вперше відбудеться у Львові.

Метою проекту є розвиток та підтримка велоспорту серед дітей.

«Пластуни проведуть веселе дитяче свято. Основою якого, звісно, будуть велоперегони, при чому ми навчатимемо дітей безпечної їзди на ровері, саме тому всі учасники змагатимуться у велошоломах. Але окрім того, в нас будуть різні майстер-класи та ігри для тих дітей, які очікуватимуть на свій старт», – розповіла координатор заходу Наталія Музала.

Змагання розпочнуться цієї суботи, 7 червня, о 9:30 в Стрийському парку. Контакти: Наталія Музала, тел. 063 528 50 52.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!