У Львові під час фестивалю збиратимуть кошти на ремонт дитячої лікарні

2015 0
IV фестиваль добра «Червоні носики» відбудеться 27-го листопада у Львівському палаці мистецтв.
Фото зі сторінки фестивалю на Facebook

Фото зі сторінки фестивалю на Facebook

Із 11:00 до 18:00 для гостей приготували майстер-класи (ліплення з глини, виготовлення брелоків та значків, малювання героїв коміксів, флористика, розфарбовування пряників, прикраси з фетру та багато ін. ), квести, ігровий майданчик (кубиковий футбол, настільні ігри, конструктори Lego), галявина для малят, територія спорту і танцю, студія краси, територія розвитку та відпочинку для батьків, клоуни, аніматори. А з 17:0 до 18:00 заплановані показові сучасні і латиноамериканські танці.

Фестиваль «Червоні носики» збирає кошти на Концептуальне оновлення відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії у дитячій лікарні у Львові на Дністерській (Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр). Ціль фестивалю – 200 тис. грн. = 1/10 проекту = 1 блок з двох палат, де лікуватимуть десятки дітей.

Додамо, фестиваль «Червоні носики» за три роки придбав діагностичне обладнання для Інституту раку та для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а також відремонтував та облаштував лікарняні ігрові кімнати.

Рекомендована благодійна пожертва за участь: 100 грн для однієї дитини, 150 грн – для двох дітей з однієї сім’ї.

«Кожна Ваша благодійна пожертва, в т.ч. за червоний носик, сувенір, квиток на фестиваль – вклад у сучасне дитяче відділення», – додають організатори.

Телефон для довідок: 050 430 12 91 Мар’яна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!