У Львові на гаражному розпродажі книжок писатимуть листи воякам. Програма

2202 0
У суботу, 16 серпня, у дворику "Видавництва Старого Лева" (вул. Лемківська, 15А) з 12:00 по 17:00 проходитиме черговий Гаражний розпродаж. Цього разу акція відбудеться під гаслом "Книги за життя". Тут львів'яни зможуть продати та купити книжки за символічну ціну, а також можна буде придбати нові книги.
Фото: Ірини Середи

Фото: Ірини Середи

У межах розпродажу відбудеться декілька майстер-класів для дітей. Усі зібрані кошти підуть на потреби армії, їх передадуть ГО "Допомога Армії", обіцяють організатори.

"Кожен зможе принести і віддати книги з власної бібліотеки. Книги можна буде придбати за суму, розмір якої покупець визначить на свій розсуд. Також буде скринька з «вільними книжками»", – анонсують організатори.

За традицією під час Гаражного Розпродажу "Видавництво Старого Лева" проведе  низку майстер-класів для дітей за мотивами книжок видавництва. Буде організований і куточок, де діти та їх батьки зможуть написати листа воякам.

Розклад майстер-класів для дітей:

12:00-13:00 - майстер-клас за мотивами книжки «Антоміми» творчої майстерні «Аґрафка».

13:00-14:00 – майстер-клас від художниці Наталки Гайди за мотивами збірки «Татусева книга» В. Вакуленка-К.

14:00-15:00 – майстер-клас від Каті Паньків (арт-студія «Жовті ножиці») за мотивами книжки «Про кита» Оксани Лущевської.

15:00-16:00 – майстер-клас за мотивами книжки «Карти» Александри і Даніеля Мізелінських.

16:00-17:00 -  майстер-клас від Каті Паньків (арт-студія «Жовті ножиці») за мотивами книг Туве Янссон про Мумі-тролів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!