У Львові на хабарі спіймали посадовця управління капітального будівництва ЛОДА

1712 0
Чиновник отримав від одного з представників будівельної організації неправомірну вигоду за раніше укладений договір.
Фото: Прокуратура Львівщини

Фото: Прокуратура Львівщини

Одного з працівників управління капітального будівництва Львівської ОДА спіймали на хабарі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова ЛОДА Максим Козицький.

Читайте також: Чиновницю львівської міськради, яку затримали на хабарі, посадили під домашній арешт

За попередніми даними, він вимагав та одержав від одного з представників будівельної організації неправомірну вигоду за раніше укладений договір.

«Хочу наголосити, що розслідування має бути об'єктивним та неупередженим. Будемо надавати всіляку підтримку правоохоронним органам щодо фактів розкрадання державного бюджету та неправомірного використання службового становища», – зазначив Максим Козицький.

Читайте також: Із підозрою на отриманні хабаря затримали керівницю одного з комунальних підприємтв Львова

Водночас, за даними видання «Гал-інфо», мова йде про керівника управління капітального будівництва Львівської ОДА Павла Тереха.

Додамо, що посадовці управління капітального будівництва Львівської ОДА уже фігурували у справі про розкрадання коштів обласного бюджету та привласненні бюджетних 1,3 млн грн виділених на будівництво амбулаторій. 

Фото прокуратури Львівщини



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!