У Львові на хабарі викрили посадовця ДСНС

2815 0
Правоохоронці затримали посадовця під час одержання першої частини хабара. За місцем роботи зловмисника провели обшуки.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

У Львові на хабаріза погодження протипожежної документації викрили керівника управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС. Про це повідомили в управлінні СБУ у Львівській області.

За даними слідства, за винагороду посадовець пообіцяв місцевому приватному підприємцю «всліпу» погодити документи щодо протипожежного стану великого складського приміщення, розташованого у місті, та своє подальше лояльне ставлення під час наступних перевірок. 

Правоохоронці затримали посадовця під час одержання першої частини хабара. За місцем роботи зловмисника провели обшуки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру. Перевіряють також причетність інших співробітників управління до корупційної схеми. Триває слідство.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!