У Львові на хабарі затримали члена комісії з відбору поліцейських

4314 0
Володимиру Марусяку поки що не повідомили про підозру.
Фото: Володимир Марусяк / Facebook

Фото: Володимир Марусяк / Facebook

26 вересня у Львові під час отримання ймовірного хабара затримали Володимира Марусяка, який є членом поліцейської комісії ГУ Нацполіції Львівщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова комісії Вікторія Балицька. 

Читайте також: Львівського прокурора затримали на хабарі

«Мені не відомі подробиці. Знаю лише те, що йому передав гроші родич кандидата на посаду опера начебто за позитивне голосування за нього після співбесіди учора. Власне, під час передачі 500 доларів Володимир був затриманий співробітниками Управління захисту економіки. Версія Володимира про те, що його підставили», – написала Вікторія Балицька.

Комісія займається відбором кандидатів на службу в поліцію. Володимир Марусяк є представником від громадськості у цій комісії. 

Читайте також: Львівська СБУ затримала слідчого поліції на хабарі. Фото, відео

Як розповіли у коментарі Tvoemisto.tv у прес-службі Прокуратури Львівської області, Володимиру Марусяку поки що не повідомили про підозру. Затримання відбулось учора, 26 вересня о 12:00 за участі слідчих Нацполіції, управління захисту економіки та прокуратури.

Чоловіку загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (неправомірна вигода у великому розмірі), що карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Вікторія Ейсмунт

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!