У Львові на хабарі затримали головного ревізора податкової служби

2933 0
Через хабар він пропонував підприємцю уникнути штрафу.
Фото: livejournal.com

Фото: livejournal.com

Слідчі ДБР затримали у Львові на хабарі у 30 тис. гривень головного ревізора-інспектора ГУ Державної податкової служби у Львівській області. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«За попередньою інформацією, податківець вимагав «винагороду» від власника готельного комплексу за непритягнення до можливої відповідальності за неоформлення трудових відносин з найманими працівниками», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Гендиректора Галсільлісу можуть відпустити під заставу у мільйон гривень

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

У прокуратурі Львівської області додають, що податківців-вимагачів було двоє, а підприємець, від якого вони хотіли гроші, був готовий сплатити штраф за неоформлених працівників та сам звернувся до правоохоронців із скаргою на податківців. Нагадаємо, в Україні зросли штрафи для роботодавців.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!