У Львові на хабарі затримали ревізора-інспектора

2243 0
Податківцю ГУ ДФС у Львівській області затримали на хабарі.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Відбулося затримання на неправомірній вигоді старшого державного ревізора-інспектора ГУ ДФС у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Читайте також: Колишнього кандидата у депутати ЛМР звільнили від відповідальності за незаконні фінансові схеми

«Зловмисниця вимагала 100 тисяч гривень від підприємця за непроведення перевірки та невжиття заходів реагування на порушення податкового законодавства", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали її під час одержання всієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання міри запобіжного заходу, додали у прес-центрі Служби безпеки України.

Деталі щодо затримання та особи повідомлять сьогодні під час брифінгу.

Нагадаємо, минулого тижня керівника митного поста «Західний» Львівської митниці ДФС Олега Чекалкіна затримано під час передачі неправомірної вигоди працівнику УВБ у сумі 1300 доларів США та 1500 гривень у вигляді щомісячної плати за неперешкоджання у протиправній діяльності підпорядкованого йому підрозділу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!