У Львові на ходу загорівся тролейбус № 2. Оновлено

7100 0
У Львові на вулиці Кульпарківській на мосту загорівся тролейбус.
фото: варта 1

фото: варта 1

Цю інформацію підтвердила диспетчер «Львівелектротрансу». За її словами, повідомлення про це надійшло кілька хвилин тому. Наразі всі обставини загоряння з’ясовуються. Тролейбус курсував по маршруту №2, пише zik.ua.

Як повідомляють львівські надзвичайними пожежу наразі вже ліквідували.  Начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Львівській області Віталій Туровцев зазначив, що жертв та постраждалих немає.

Як поінформував заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, тролейбус 1990 року випуску.

Він загорівся через замикання контактної групи. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради. Внаслідок загорання водій тролейбуса тимчасово втратив керування транспортним засобом та в’їхав у приватний будинок на вул. Кульпарківській. Внаслідок події потерпілих немає. Пожежу ліквідовано о 15.09 год. Обставини події – з'ясовуються.

Фото: Варта 1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!