У Львові на карантин закрили два садки

1847 0
Серед захворілих на коронавірус є і вихователі, і діти із двох садків Львова.

Через захворюваність на коронавірусну інфекцію у Львові на карантин закрили два львівські дошкільні заклади – №48 та №42, що у Франківському районі. Серед захворілих на Covid-19 є і вихователі, і вихованці. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила начальниця управління освіти Львова Зоряна Довганик.

Читайте також: «До них зараз особлива увага». Що варто знати про коронавірус у дітей

За її словами, два садки на карантин закрили, починаючи з цього тижня. Відкритися дошкільні заклади зможуть лише через два тижні.

Також у Львові на самоізоляції зараз перебувають діти ще з 10-ти груп у різних садочках міста.

Нагадаємо, учора міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що львівські школярі із понеділка, 1 листопада, перейдуть на дистанційну форму навчання. Це стосується і початкової школи, і старших класів. Очно працюватимуть тільки  садочки. Про те, що варто знати про коронавірус у дітей, чим він небезпечний і як не допустити ускладнення та госпіталізації, читайте у матеріалі.

Ольга Шведа

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!