У Львові на карантин закрили три садки

3156 0
Через підтверджені випадки Сovid-19 не працюють садки №57, №44 та №153.
Photo by Ramin Talebi on Unsplash

Photo by Ramin Talebi on Unsplash

На сьогодні у Львові через хворобу педагогічних працівників на карантин закриті 3 садки. Ще у 2 дошкільних закладах не працює по 1 групі. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

За її словами, зараз не працюють садки №57, №44 та №153.

Читайте також: З наступного року вихователям дитсадків обіцяють підвищити зарплату

«44-й садок закрили від учора і на 2 тижні. Садок № 57 закрили ще раніше, та оскільки у закладі продовжують хворіти, освітній процес призупинили до 30 жовтня. 153-й садок не працює від сьогодні. Там відомо про 3 підтверджених випадки Сovid-19, ще кілька осіб перебувають на лікарняному через сезонні хвороби – грип і ГРВІ. Щоб розірвати ланцюжок захворювання, освітній процес призупинено щонайменше на 2 тижні», – каже Зоряна Довганик.

Про те, що садок №153 закрили на карантин, підтвердила його завідувачка.

«Так, справді, від сьогодні садок на карантині. Усі дані подала в управління освіти», – каже Тvoemisto.tv завідувачка садка №153 Юлія Кукуріка.

Про карантин у дошкільному закладі батькам стало відомо вчора ввечері. По групах розіслали інформацію від завідувачки.

Нагадаємо, школи Львівщини із 19 по 30 жовтня пішли на канікули.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!