Львівські готелі також ідуть на карантин

3291 0
Більшість готелів переформатовують свою діяльність, оскільки нема поселення.
Фото: pixabay.com

Фото: pixabay.com

У Львові на карантин упродовж сьогодні, 23 березня, і завтра, 24 березня, мають закрити більшу частину готелів. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Більшість готелів переформатовують свою діяльність, оскільки нема поселення. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv Андрій Москаленко, роботу закладів призупинять, натомість буде працювати лише охоронець і черговий.

«Інший персонал не працюватиме. Це рішення готелів, а не міськради. Більшість готелів уже так зробили, інші великі мають приєднатися сьогодні-завтра», – каже він.

Читайте також: У Львові розроблять план заходів для підтримки бізнесу на час карантину

Також, за його словами, зараз ведуть перемовини з готелями, що біля лікарень, аби там лікарі могли переновчувати за потреби.

Нагадаємо, що у Львові міська комісія з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про те, аби на час карантину – до 3 квітня – закрити у Львові всі торговельні заклади і заклади громадського харчування, окрім продуктових магазинів та аптек. Працюють лише продуктові крамниці, супермаркети, АЗС, спеціалізовані магазини дитячого харчування, аптеки.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!