На вулиці Коперника у Львові відкриють етно-галерею Роксоляни Шимчук

1701 0
На вул. Коперника відкриють два торгові зали та музейну експозицію вишиванок Роксоляни Шимчук.
Фото: Роксоляна Шимчук

Фото: Роксоляна Шимчук

У жовтні на вул. Коперника, 17 у Львові відкриють етно-галерею вишиванок Роксоляни Шимчук. Її планують відкрити у три етапи. Про це львівська дизайнерка повідомила у коментарі Тvoemisto.tv.

«Спочатку запустимо одну торгову залу, згодом другу, а на третьому етапі відкриємо – музейну колекцію одягу. Її будемо експонувати в окремому підвальному приміщенні, бо для збереження колекції не повинно потрапляти денне світло. Музейна експозиція матиме окремий вхід, але це буде згодом», – каже вона.

Читайте також: Чим відрізнялися різдвяні вишиванки від великодніх. Пояснення етнографки

Переїзд етно-галереї відбудеться на початку жовтня, тоді й відвідувачі зможуть завітати до галереї. Коли саме відбудеться відкриття, наразі точно не відомо.

Нагадаємо, приватний музей вишиванок та етно-галерея Роксоляни Шимчук упродовж п’яти років містився у торговому центрі на проспекті Свободи, 27, проте мав з'їхати. Там розташована також і майстерня дизайнерки.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!