У Львові на вул. Лесі Українки буде WiFi-зона за 10 тис. грн

4130 0
У четвер, 17 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій, яким з бюджету міста нададуть фінансову підтримку та дофінансування на реалізацію проектів. Зокрема, кошти громадські активісти отримають на покриття Wi-Fi вулиці Лесі Українки.
Фото: lviv.pm

Фото: lviv.pm

Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, фінансову підтримку отримають ГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці», «Обереги», «Кластер»,»Товариство пошуку жертв війни «Пам'ять», «Лярд-Ковчег», ЛМГО захисту неповноправних дітей та інвалідів «Ромашка», «Життя без залежності» та інші.

Серед проектів, до фінансування яких долучиться міська влада – Wi-Fi для вул. Лесі Українки, проведення театрального фестивалю «Казка в гаю», культурно-розважального заходу «Купальські вечорниці», 7-го Екуменічного соціального тижня «Відповідальність християнина в сучасному суспільстві», створення веб-порталу «Мій Львів – моя ініціатива» тощо.

Проект облаштування Wi-Fi на пішохідній вулиці Лесі Українки коштуватиме 10 тис. грн, ініціатором його є ГО «Старт Львів».

Фінансування громадські організації отримають за результатом конкурсного відбору: ще в лютому було оголошено конкурс соціально-культурних проектів, який тривав упродовж місяця. За його результатами було надіслано 71 проект від громадських організацій Львова на загальну суму 1,7 млн грн. Всіх їх розглянули на засіданнях конкурсних комісій і затвердили рейтинги за галузями. Опісля було відібрано 24 найкращі проекти, зокрема, в галузі культури – 7 проектів (на суму 152 899 грн), соцзахисту – 9 проектів (100 000 грн), розвитку громадянського суспільства – 7 проектів (81 340 грн) та туризму – один проект (10 000 грн).

Зазначимо, після реконструкції вулиця Лесі Українки у Львові отримала статус пішохідної. Тут встановлено лавочки та велопаркінги, а також діє низка закладів харчування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!