У Львові на Личаківському цвинтарі встановлять додаткові відеокамери

1748 0
На Личаківському кладовищі посилять відеонагляд.
фото: feel-tour.in.ua

фото: feel-tour.in.ua

Як розповів директор ЛКП «Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай, на території кладовища планують посилити  відеоспостереження. Зокрема, до кінця року планують влаштувати ще три відеокамери, збільшивши їх загальну кількість до 20 одиниць. Зокрема, відеонаглядом планують охопити підхід з боку Марсового поля та Польський військовий цвинтар. Загалом, відремонтовано і всю систему відеоспостереження. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

 «Додатково укладаємо угоду на встановлення ще 3 камер у місцях перехоплення, тобто, якщо зловмисник попадеться не на першу камеру, то щоб попався на другу. Адже, протягом 2014-2015 років було близько 15 затримань, в більшості випадків допомогли відеокамери. Були випадки, що злочинні, за рішенням суду, покарані, були і тюремні ув’язнення за крадіжки, за спроби крадіжок», – розповів Михайло Нагай.

Читайте також: Львів’янин показав Личаківське кладовище із висоти пташиного польоту. Відео

Також він додав, що в цьому році завдяки відеоспостереженню вдалось затримати чоловіка, який викрадав зелені насадження, придбані для озеленення території. «Він викрав і куплені за наші гроші рослини, і на приватному об’єкті висмикнув кілька туй. Його затримали, передали правоохоронним органам, триває слідство. Також було затримано чоловіка в стані наркотичного сп’яніння, який знімав кільця з гробниць. Ми передали його правоохоронним органам, але його чомусь відпустили», – розповів Михайло Нагай.

Під відеонаглядом також перебувають поховання Героїв АТО та Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, біля шкіл та дитсадків Львова мають намір облаштувати відеоспостереження.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!