Зранку у Львові на маршрути вийшло близько половини автобусів

7875 1
Сьогодні, 9-го січня, станом на 9-9:30 ранку дорогами міста курсує - за даними GPS - 199 автобусів. В управлінні транспорту стверджують, що на маршрутах працюють 278 одиниць.
Фото: busphoto

Фото: busphoto

Дані моніторингу від ГО «За якісний транспорт» свідчать, що о 9:30 у Львові курсувало менше половини автобусів, кількість яких за паспортами має становити 502 одиниці. Зокрема, жоден автобус не виїхав на маршрути: 1а, 4а, 6а, 9, 12, 18, 27, 35, 38, 43, 48.

За інформацією міськради, станом на 9:30 у місті курсувало 278 автобусів. Різницю в цифрах пояснюють тим, що підприємство АТП № 1 працює у програмі «МікроГіс». «Ця інформація інколи не сприймається програмою СофтСерв, тому дані зі системи он-лайн GPS не завжди відповідають дійсності, інколи у цій системі є збій», - пояснили перевізники.  

Читайте також: У Львові 7 автобусів змінять маршрути. Схеми руху

Тим часом, електротранспорт Львова курсує: на маршрутах їздить 43 тролейбуси та 56 трамваїв. «Зранку виникла затримка в русі трамваїв на Привокзальній. Наразі трамваї №1, 9 та 10 до центру їдуть по вул Городоцькій», — повідомили у диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс». 

«Станом на 10:00 працює 400 одиниць громадського транспорту», - наголошують в міськраді. Зокрема, курсує 321 автобус. «Випуск машин на маршрути продовжується. Автобуси розігрівають у боксах на території автопарків», - пояснив Віктор Щир, начальник управління транспорту ЛМР.

Радимо львів’янам планувати свої поїздки в громадському транспорті заздалегідь та моніторити онлайн наявність автобусів на маршрутах: це можна робити на спеціальних ресурсах (за посиланням тут або тут).

Опублікувала Людмила Рубцова

9 Січня, 2017 10:34
123 Галицькі хруні помаленьку виходять із запою. Хоча офіційно винна солярка. Який жах. Мер напевно теж поїхав по своїх маєтках закордонних... Самонеміч теж в запоях... Так живемо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!