У Львові на місці викрадених люків встановлюють нові – пластикові

1867 0
Упродовж січня цього року працівники підприємства «Львівводоканал» встановили 68 нових люків на каналізаційних та водопровідних колодязях. На проїжджій частині старі люки тріскають, виходять з ладу обойми колодязів, доводиться встановлювати нові чавунні кришки, які витримають навантаження транспорту. Натомість, у малолюдних місцях люки часто крадуть. Tvoemisto.tv запитало у «Львівводоканалу», як вони борються із крадіями.

Прес-секретар «Львівводоканалу» Уляна Горбата розповіла, що у більшості випадків про викрадення люків повідомляють не одразу. «Найчастіше про те, що десь немає люка, повідомляють двірники, адже вони повз них проходять щодня. Стосовно тих, які вдалось заміти у січні цього року, то далеко не всі вони були викрадені. Багато виходять із ладу через те, що знаходяться на дорогах та в інших місцях, де вони експлуатуються щоденно. І саме там ми не можемо замінити іх на пластикові, бо ті не достатньо міцні».

Проте, як розповіла прес-секретар «Львівводоканалу», у парках, на газонах, в дворах та інших місцях, де люки не можуть бути пошкодженні так як на дорозі, вже ставлять пластикові. Таким чином намагаються «відівчити» львів’ян красти люки. «Адже знайти крадіїв за гарячими слідами - практично неможливо» , - каже Уляна Горбата. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!