Політична реклама

У Львові на Міжнародному Економічному Форумі говоритимуть про співпрацю з Польщею

1465 0
Українсько-Польське економічне співробітництво на фоні соціально-економічних процесів в центральній Європі обговорять учасники ХII Міжнародного Економічного Форуму "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво", який відбудеться 12 жовтня у Львові в конференц-залі стадіону «Арена Львів».

Нагадаємо, що у Львові відбудеться ХII Міжнародний Економічний Форум "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво".

На секції «Транскордонна співпраця. Нові рішення і стратегії у співпраці з Польщею та країнами ЄС» будуть презентовані банківські інструменти підтримки польсько-української торгівельної співпраці, нові можливості для торгівлі Україна - ЄС в світлі нового Митного кодексу, польський досвід і можливості використання фінансових інструментів ЄС в транскордонній співпраці, а також можливості та специфіка  виходу українських компаній на ринки ЄС. Про це повідомляють організатори.

Серед доповідачів цієї секції будуть Анна Полак-Кочінска, віце-президент Польського Агенства Інформації та Іноземних Інвестицій, Ярослав Белдовскі, віце-Президент Bank Gospodarstwa Krajowego, Мірослав Карапита, Маршалек Підкарпатського воєводства, співголови Польсько-Української Господарчої Палати Яцек Пєхота та Олександр Шлапак.

Польсько-Українська Господарча Палата є організатором цієї секції. З детальною інформацією та умовами участі у ХII Міжнародному Економічному Форумі Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Форуму.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!