Через ДТП на мості на Княгині Ольги планують облаштувати світлове попередження про ремонт

2833 0
Через ремонт підрядник – ТзОВ «Волткепітал» – перекрив частково рух однією зі смуг в кожному напрямку. Ділянки обгородили бетонними блоками та встановили дорожні знаки.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

Ремонт на мості на вулиці Княгині Ольги триватиме ще приблизно місяць. Відколи його розпочали, на цій ділянці сталось щонайменше три ДТП, водії влітали в бетонне огородження. У райадміністрації планують облаштувати додаткове ознакування, яке буде під’єднане до електромережі. Про це у коментарі Тvoemisto.tv розповів в.о.голови Франківської райадміністрації Ігор Савка.

Ремонт на мості розпочали 19 липня. Тут замінюють покриття на пішохідній частині моста, а такогож огорожу і колесовідбійники.

Через ремонт підрядник – ТзОВ «Вельт Кепітал» – перекрив частково рух однією зі смуг в кожному напрямку. Ділянки обгородили бетонними блоками та встановили дорожні знаки.

«Є знак – обмеження швидкості 30 км за годину, знак «Ремонтні роботи», «Звуження дороги». Знаки дублюються по обидва боки. Щойно обговорювали можливість встановити там ознакування, яке буде під’єднане до мережі вуличного освітлення. З’ясуємо ще, чи має відповідне обладнання підрядник», – каже Ігор Савка.

Влітку був випадок, коли автівка влетіла в бетонну огорожу, ще два схожі випадки трапились восени – 17 вересня та 23 вересня, щоправда, в останньому випадку згодом з’ясувалось, що водій був у стані алкогольного сп’яніння.  

У патрульній поліції Львова Тvoemisto.tv повідомили, що на вулиці Княгині Ольги і до ремонту траплялось чимало ДТП, переважно через перевищення швидкості.

Член комісії з безпеки руху Львівської міської ради Володимир Харчихін каже, що вулиця стане більш безпечною після того як там встановлять світлофори: поблизу повороту на вулицю Шумського та на вулицю Бойчука. 

Додамо, що ремонтні роботи на мості на вулиці Княгині Ольги проводить ТЗоВ «Вельт Капітал», вартість робіт становить 5 мільйонів 913 тисяч.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!