У Львові на одній із площ висадили магнолії

2624 0
На площі Яворського висадили 3 крупномірні саджанці магнолії «Кобус», віком 15 років. Прийдешньої весни вони прикрасять площу молочно-білим цвітом. Про це повідомляють у міському управлінні екології та благоустрою ЛМР.
фото: dimid.ub.ua

фото: dimid.ub.ua

Основною метою озеленення площі є гармонійне поєднання з урболандшафтом Львова, створення та формування крупномірних, стійких до несприятливих умов саджанців, що забезпечить збалансований розвиток зеленої зони площі та виконання ними екологічних й урбаністично-планувальних функцій.

Читайте також: У центрі Львова висадили дуб. Фото

Зазначений вид магнолій широко використовується в міському озелененні, завдяки своїй газо- і пиловитривалості, невибагливості до ґрунтів, гарній швидкості зростання, здатності розвиватися в умовах холодів. Це листопадне дерево, яке цвіте запашними молочно-білими квітами.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!