У Львові на двох перехрестях світлофори працюють із перебоями

1827 0
У Львові на перехресті вул. Антоновича – Залізняка, а також на перехресті вул. Героїв УПА - Смаль-Стоцького не працюють світлофори. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv

Як розповів Tvoemisto.tv начальник відділу з обслуговування світлофорних об’єктів у «Львіватодор» Мирослав Туркевич, на світлофорах, що на перехрестях вул. Антоновича – Залізняка та вул. Героїв УПА – Смаль-Стоцького з п’ятниці, 20 травня, проводять демонтажні та монтажні роботи. Там встановлюють сучасний контролер, який забезпечує правильний режим «зеленого миготіння», що триває три секунди.

«Зараз працівниками «Львівавтодору» приводиться заміна світлофорів з лампових на світлодіодні, відповідно, світлофори вимкнені на деякий час. Поки що вони не працюють 10-15 хв. Але пізніше їх відімкнуть на триваліший час – до 5 годин», - розповідає Мирослав Туркевич.

Коли світлофори вимикатимуть на триваліший час, на перехресті регулюватиме рух транспорту патрульна служба.

За словами начальника, раніше на цих перехрестях стояв контролер, який слугував місту уже понад 30 років. Він часто виходив із ладу, тому становив небезпеку,як для водіїв, так і для пішоходів.

«Після заміни обладнання на цих світлофорах, розпочнуться роботи із заміни контролера на вул. Городоцькій, біля приміського вокзалу», - повідомляє Мирослав Туркевич.

Читайте також: У Львові відкрили проїзд через площу Святого Юра

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської. З 20 березня, з 10:00 години і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вулицю Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вулиці Некрасова.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини

 

Опублікувала Мар’яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!