У Львові на Панча щовівторка роздаватимуть гарячі обіди бідним

1788 0
Пункт гарячого харчування працюватиме за ініціативи громадських активістів та допомоги міськради.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові у сквері на вул. Панча щовівторка о 14:00 роздаватимуть гарячі обіди потребуючим. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Пункт гарячого харчування, де можуть нагодувати близько 60-ти людей, працюватиме за ініціативи ГО «Львівський блок» та співфінансування від міськради Львова, яка виділила на це 48 тис. грн.

Читайте також: У Львові побільшало потребуючих людей

Додамо, у Львові також працює соціальна їдальня, якою опікується храм Христового Воскресіння (працює з понеділка до п’ятниці з 14:00 на вул. Городоцькій, 319а), мобільний пункт харчування від ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» (працює щочетверга о 14:00 у парку «На валах»). Також потребуючі щочетверга о 19:00 можуть отримати гарячі обіди від «Спільноти святого Егідія» у сквері біля Порохової вежі. Кілька разів на тиждень обіди бідним роздають і на Сихові. Також люди у потребі можуть звернутись у Центр обліку та нічного перебування на вул. Кирилівській, 3а.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!