У Львові на бізнес-вечірці збиратимуть кошти на операційну для військових

2276 0
У Львові за підтримки почесного консульства Королівства Нідерланди відбудеться вечірка BLUE & YELLOW Fryday Lviv. Цього разу учасники Fryday збираються у так званому форматі "Afterwork" – невимушена подія для бізнес-спілкування, яка збирає приблизно 500 гостей.

"Якщо ви хочете познайомитися з львівськими та іноземними професіоналами свої справи, провести час у колі цікавих співрозмовників, отримати насолоду від активного живого спілкування, то долучайтесь до нас і запрошуйте своїх колег та знайомих. Більше того, цього разу буде не тільки весело – ми збираємось з благородною метою – кошти за вхід на вечірку будуть спрямовані  на облаштування операційної у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Загальна вартість проекту 2,5 млн грн, за наявності цих коштів час облаштування операційної складатиме 1. Всі зібрані кошти будуть передані у Фонд Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла", – анонсують організатори.

Fryday – це клуб для професіоналів, який організовує соціальні та бізнесові події в Східній Європі та Центральній Азії. На даний час клуб активно діє в Вірменії, Білорусі, Болгарії, Чехії, Грузії, Казахстані, Латвії, Литві, Молдові, Польщі, Румунії, Росії та Україні. Спільнота Fryday складається з космополітів професіоналів, власників бізнесу, урядових чиновників та медіапредставників. Мета спільноти Fryday — допомогти людям налагодити контакти між собою та обмінятись ідеями. З липня 2012 року спільнота Fryday працює і у Львові.

Програма заходу (можуть бути внесені незначні зміни):

19.00 - початок 
19.00 - 20.00 - спілкування, знайомство, нетворкінг
20.00 - 20.10 - вітальне слово Почесного Консула Королівства Нідерланди п. Богдана Панкевича
20.10 - 20.20 - виступ представника Військово-медичного клінічного центру
20.20 - 21.00 – виступ гурту Rockoco. 

21.00 - лотерея з масою подарунків! 

21.15 - оголошення результатів "тихого аукціону"
21.15 - 23.30 - спілкування
 

Коли: п'ятниця, 15 серпня,  19:00 – 23:30.

Місце: літня тераса & "​La Brasserie" у готелі «Леополіс», вул. Театральна, 16. 

​​Dress code: СИНЬО-ЖОВТИЙ, або з українськими національними елементами 

​​Вхід на вечірку: 100 грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!