У Львові на переході збили жінку та двох дітей. Фото

22211 0
Жінці 38 років, а двом дітям - по сім.

У Львові біля Військово-медичного клінічного центру західного регіону, що на вулиці Личаківській, 26, на переході збили жінку та двох дітей.

Відомо, що дорогу переходили дві однокласниці по сім років та мама однієї з них, якій 38 років. 

«На пішохідному переході збили маму з дітьми. Жінка йшла з своєю дитиною і з однокласницею цієї дитини», – підтвердив у коментарі Tvoemisto.tv рядовий поліції Віталій Кузь.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила Тvoemisto.tv факт наїзду на людей, однак про їх стан поки нічогго не відомо. 

39-річний водій, який вчинив наїзд, сказав у коментарі Tvoemisto.tv, що не побачив, як з-за іншої машини вийшли люди, тому не встиг загальмувати. 

«Я їхав, було багато машин, одних пішоходів бачив і пропустив, а ті вискочили з-за іншої машини і я просто їх не побачив. Я не встиг затормозити. Збив одну жінку, одну дитину зачепив, а іншій розсік брову»,  каже він. 

Він додав, що одразу зупинився, викликав швидку допомогу та поліцію. 

Деталі аварії та стан людей наразі уточнюють. 

Фото Дар'ї Кучер

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!