У Львові на перехресті Сахарова – Вітовського другий день не працюють світлофори

1800 0
У «Львівавтодорі» кажуть, що у вихідні не ремонтують.

У Львові на перехресті вулиць Сахарова і Вітовського вже другий день не працюють світлофори. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv. Також відсутні регулювальники руху.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

У коментарі Tvoemisto.tv в ЛКП «Львівавтодор» сказали, що отримали багато звернень щодо несправності і сьогодні планують відремонтувати світлофорні об’єкти.

«Учора був державний вихідний. Ми не працювали. Сьогодні роботи будуть виконані», – кажуть в ЛКП.

Водночас у патрульній поліції не змогли сказати, чи отримували звернення про необхідність регулювання на перехресті Сахарова – Вітовського та пообіцяли з’ясувати це.

Читайте також: Місто розумних і жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

Додамо, перехрестя вулиць Сахарова, Вітовського, Коперника, Нечуя-Левицького, Героїв Майдану та Лук’яновича є одним із найскладніших для проїзду транспорту та пішоходів, проте не відзначається підвищеним рівнем аварійності. Це перехрестя планують змінити.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!