У Львові на перевірку закрили піцерію, в якій отруїлося п’ятеро львів’ян

2603 0
За фактом отруєння правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Учора, 7 лютого, у Львові Держпродспоживслужби закрила на перевірку піцерію «New York Pizza» на Сихові, де напередодні отруїлося п’ятеро львів’ян. Про це пише Zaxid.net.

За словами директорки закладу Ілони Гладун, у неділю піцерію відвідали приблизно пів сотні людей. Із них лише п’ятеро потрапили до лікарні. Залишки їжі вони забирали з собою у поліетиленових пакетах, що підтверджує відео з камер спостережень. 

Читайте також: Як уникнути отруєння? Поради

Один із потерпілих Юрій Чийпеш розповів, що у неділю, 4 лютого, вони із сім’єю замовили дві великі і дві маленькі піци з ковбасою.

«Те, що ми їли до і після піци, то ми їли різне. Але симптоми в нас одинакові й захворіли ми однаково», – сказав Юрій Чийпеш.

Нагадаємо, ввечері 6 лютого до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з кишковою інфекцією потрапили п’ятеро осіб із різних сімей, двоє з яких – діти.

За фактом отруєння правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санітарну перевірку у закладі планують завершити за кілька днів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!