У центрі Львова загорівся автобус №5а. Фото, відео

6383 0
На момент пожежі пасажирів у салоні автобуса не було.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові на вулиці Підвальній загорівся автобус ЛАЗ №5а, який курсує від площі Різні до Винників. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Львівської області.

 

Автобус рухався у напрямку площі Різні. За інформацією прес-служби ДСНС, на момент пожежі пасажирів у салоні не було. Обставини події з’ясовують. Як видно із фото, автобус вигорів із середини майже повністю.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, за словами керівника АТП-1, яке обслуговує маршрут №5а, автобус їхав у парк без пасажирів.

«Зі слів водія, в салоні автобуса на вул. Підвальній пішов дим, водій відчув неприємний запах, здійнявся вогонь. Водій вийшов з машини, використав два вогнегасники, щоб локалізувати вогонь. Загоряння ліквідовано силами ДСНС. Зараз машина буде евакуйована на територію підприємства. Автобус пошкоджений частково, ймовірно, його можна буде відновити і використовувати у роботі», — розповів Орест Хамула.

Він уточнив, що інцидент трапився з автобусом ЛАЗ 2010 року виробництва. Ймовірною причиною пожежі могла стати проводка.

 

Нагадаємо, раніше на кінцевій зупинці на проспекті Червоної Калини згоріла маршрутка №42. Тоді пожежа також спалахнула з-під капота. У 2015 році у Львові на ходу загорілася маршрутка №31, а у 2016-му на Городоцькій спалахнув автобус №16.

Фото Патрульної поліції Львівської області

Відео Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!