Політична реклама

У Львові на Підзамче відновлять дитячі майданчики та сквери

2074 0
В рамках «Ревіталізації Підзамче» у Львові в цьому році заплановано відновити 2 подвір’я, 2 дитячі майданчики, сквер та 3 вхідні брами.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, відновлюватимуть подвір'я на вул. Б. Хмельницького, 105, вул. Остряниці, 12, дитячі майданчики на перетині вулиць Жовківська – Остряниці та Скидана – Остряниці, а також сквер на перехресті вул. Хмельницького – Стрімка. Окрім цього, відновлять вхідні брами будинків на вулицях Огіркова, 2, Б. Хмельницького, 56 та Підзамче, 9.

Найбільшу активність серед можливих об’єктів для відновлення продемонстрували місцеві дитячі садки. Вони не підпадають під критерії відбору проекту, але можливість для їх часткового відновлення також знайдено. 

Раніше в рамках «Ревіталізації Підзамче» вже відновили площу Криничну, дитячий майданчик на вул. Богдана Хмельницького, 66-72.

Нагадаємо, проект «Ревіталізація Підзамче» реалізується Інститутом міста (Львів) та Інститутом розвитку міста (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансований у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!