Політична реклама

У Львові на Підзамчі оновлять внутрішній дворик

1475 0
У рамках проекту «Ревіталізація Підзамче», який реалізують Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків), невдовзі розпочнеться оновлення другого об’єкту – внутрішній двір на вул. Богдана Хмельницького 83-87.

Вчора, 16 жовтня, відбулись завершальні громадські слухання, де були враховані побажання мешканців довколишніх будинків та внесені останні зміни в проект, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Зі згоди мешканців обмежать парування автомобілів всередині подвір’я, планують встановити конструкції для садівництва і дитячий куток з гойдалкою. Також буде можливість повісити сітку для гри у волейбол або ж інші спортивні ігри.

Нагадаємо, що 5 жовтня було офіційно відкрито перший об’єкт в рамках цьогорічного проекту – дитячий майданчик на вул. Богдана Хмельницького, 66-72.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!