У Львові маршрутка на переході збила наречену ексголови САП Холодницького

2485 0
Подія сталася сьогодні, 21 вересня, на вулиці Дорошенка,25.
Фото: Varta1

Фото: Varta1

У Львові на вулиці Дорошенка маршрутка №45 збила 25-річну дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Як уточнили Тvoemisto.tv у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, подія сталася о 11.30 на вулиці Дорошенка.

«Водій маршрутного автобуса зачепив дзеркалом заднього виду жінку-пішохода, мешканку Київської області 1995 року народження. Медики її оглядають. Правоохоронці приймуть рішення про кваліфікацію події», – повідомили у поліції.

Із фото з місця події видно, що до ДТП причетна маршрутка №45. Наразі слідчі встановлюють всі обставини події. Інформації про стан дівчини ще немає.

Як повідомили Українським новинам джерела у патрульній поліції, у ДТП постраждала наречена екскерівника САП Назара Холодницького.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!