У Львові на пл. Ринок 20-24 серпня буде безкоштовний Wi-Fi

1344 0

   Під час святкування Дня Незалежності з 20 по 24 серпня на пл. Ринок можна буде користуватись безкоштовним Інтернетом. Про це «Твоєму місту» повідомили у Львівській міській раді.

   «Безкоштовне Wi-Fi-покриття пролягатиме на Площі Ринок в районі від вулиці Руської до Катедральної (з боку головного входу до міської ради)», - повідомила «Твоє місто» спеціаліст управління культури ЛМР Анастасія Рибицька. «Так, люди, які мають мобільні телефони або ноутбуки з функцією Wi Fi, зможуть безкоштовно «залогінитись» до Інтернету, і, автоматично потрапивши на офіційний туристичний сайт міста, ознайомитись із програмою святкувань до Дня незалежності».

   До слова, під час акції у зоні покриття вільного Інтернету на пл.Ринок можна буде подорожувати й іншими інтернет-адресами. Акція починається в суботу об 11.00, закінчується -  опівночі 24 серпня. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!