Політична реклама

У Львові на проспекті Свободи сьогодні встановлять ще 20 лавок

1266 0
Сьогодні, 1 листопада, в рамках загальноміської кампанії з благоустрою міста «З нами місто розквітає», на проспекті Свободи встановлять ще 20 лавок.

Як розповів Андрій Шевців, керівник креативної групи кампанії «З нами місто розквітає», до кінця року у рамках проекту встановлять ще 150 лавок, інформує прес-служба Львівської міськради.

«З нами місто розквітає» – проект, завданням якого є об’єднати спільні зусилля влади, громадських організацій, комунальних служб та самих мешканців міста. Програма передбачає заходи із відновлення та благоустрою вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків, шкільних територій.

За час існування проекту вже відбулась посадка саджанців дерев на територіях шкіл, було відновлено дитячий ігровий майданчик, здійснювалось прибирання територій, в тому числі і центральних архітектурних пам’яток міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!