У Львові на проспекті Свободи виправлять недоліки ремонту

2292 0
У Львові мають перемостити плитку на окремих ділянках тротуару проспекту Свободи. Недоліки на тротуарі, які виникли після експлуатації покриття в зимовий період, підрядник виправить до 14 березня. Про це інформують у прес-службі міськради.

Підрядна організація «Гарантспецбуд», яка виконувала ремонтні роботи на пр.Свободи, з понеділка приступить до робіт з перемощення окремих ділянок хідника, до яких є зауваження після зими. Всі недоліки мають виправить до 14 березня.

Як інформує ZAXID.NET із 4 тис. квадратних метрів фірма-підрядник нарахувала близько 200 кв. м тротуару, де потрібно перекласти плитку. Роботи тут небагато, але чекають стабільної плюсової температури. Підрядник усе виправить за власний кошт, це обійдеться приблизно у 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року цей ж підрядник уже виправляв недоліки власної роботи на проспекті Свободи.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!