У Львові на ремонт закрили ще одну ділянку вулиці Франка. Схема

2992 0
За інформацією ЛКП «Львівавтодор», для виконання ремонтних робіт, сьогодні, 23 березня, у Львові закриють ще одну частину вулиці Івана Франка.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Сьогодні, 23 березня, із 9:00 години і до 22:00 години 31 серпня цього року рух транспорту на вулиці Івана Франка на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської буде закрито.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, закриття ділянки вул.І.Франка не призведе до змін у русі громадського транспорту. Об'їзд здійснюватиметься за наступною схемою:

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Нагадаємо, роботи виконують у рамках будівництва трамвайної лінії на Сихів.У зв’язку із цим також приберуть кінцеві зупинки маршруток, які курсують до ринку «Санта-Барбара» на Сихові. Про це заявив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза в коментарі Tvoemisto.tv

Читайте також: У Львові розпочали ремонт вулиці Івана Франка

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!