У Львові на ремонт закривають ще одну ділянку вулиці Мечнікова

2749 0
За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, з 10:00 години 20 квітня і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вулиці Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вулиці Некрасова.
Фото: uainfo.org

Фото: uainfo.org

Як розповів інспектор з безпеки руху компанії «Онур» Юрій Букофай, на час ремонтних робіт до пологового будинку буде організовано тимчасовий заїзд та виїзд.

«Зокрема, під’їхати до пологового будинку можна буде по вул. Некрасова через пожежний заїзд. Власне, на частині вул. Некрасова, яка веде до пологового будинку, буде організовано двосторонній рух. Також зараз ми проводимо до ладу дорожнє покриття цього тимчасового заїзду»,  сказав Юрій Букофай.

Нагадаємо, на сьогодні ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Пекарської до полового будинку №1.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!