У Львові на ремонт закриють частину вул. Гайдамацької

2108 0
За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, у понеділок, 22 червня з 8:00 години на ремонт закриють частину Гайдамацької на ділянці від вулиці Хмельницького до Лобачевського.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

Нагадаємо, на сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо,  у зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр. Чорновола та по вул. Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!