У Львові на ремонт закриють ще одне перехрестя. Схема руху

3717 0
З 15 квітня на ремонт закривають перехрестя вулиць Снопківська – Свєнціцького – Мушака - Стуса. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради із посиланням на директора ЛКП «Львівавтодор» Сергія Васільєва.

У зв’язку з цим буде змінений рух трамвайного маршруту №4. Про те, як курсуватимуть трамваї №4 буде повідомлено додатково, додали в мерії.

Читайте також: У Львові змінили схему руху чотирьох маршрутів

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. 23 березня на ремонт закрили частину вул.Стуса на ділянці від вул.Снопківської до пр.Червоної Калини. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта - Барбари».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!