У Львові на ремонтні роботи закриють перехрестя Личаківська-Мечнікова

4037 0
За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, планується, що у 20-х числах серпня на перехресті вул. Личаківська-Мечнікова розпочнуть роботи з під’єднання нового каналізаційного колектора до діючого.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

«Зараз не вул. Мечнікова будуть новий каналізаційний колектор, його необхідно підключити до існуючого, потрібно збудувати нові колодязі і камери. Поки очікуємо на проекти. Можливо, спочатку розпочнемо роботи без перекриття руху, а вже далі проїзд тут буде закритий»,  - зазначив Олег Береза.

Він також повідомив, що вул. Личаківську ремонтуватимуть наступного року, в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го трамвайного маршруту. Ділянку вул. Личаківської до вул. Мечнікова відремонтували у попередні роки.

Нагадаємо, через ремонтні роботи на вул. Личаківська-Мечнікова низка трамваїв змінюють свої маршрути:

трамваї маршруту № 2 прямуватимуть від кінцевої «вулиця Коновальця» вулицями Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки «Академія Мистецтв»;

Читайте також: У Львові змінять схему руху на Чорновола-Куліша. Візуалізація

трамваї маршруту № 7 прямуватимуть від кінцевої «вулиця Татарбунарська» до кінцевої «вул. Торф`яна» вулицями Шевченка, Городоцькою, Б. Хмельницького та Замарстинівською.

трамвайний маршрут № 10 тимчасово припиняє свою роботу до завершення ремонтних робі на перехресті «Личаківська – Мечнікова».

Опублікувала Мар`яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!